2021-04-16 07:51:58• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - A magánéletedben érdemes volna egy kicsit türelmesebbnek lenni

Napi horoszkóp április 16-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint bár többen is szívesen ismerkednének veled, de csak annak a közeledésére reagálj pozitívan, akit egy ismerősöd mutat be neked! A bolygók jelzése szerint ugyanis ha az interneten ismerkedsz, most valakiben csalódnod kell.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A magánéletedben érdemes volna egy kicsit türelmesebbnek lenni. Ha ajtóstul rontasz a házba, önmagadat fosztod meg egy sor örömforrástól. Lépj hátra egyet, és hagyd, hogy a sors alakítsa az eseményeket.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Úgy tűnik, valaki a sarokba szorít, és olyasmit kér számon rajtad, ami nem is az ő dolga. Állj a sarkadra és keményen vágj vissza, még akkor is, ha nem vagy teljesen biztos a dolgodban. Ha másképp nem megy, blöffölj: ugraszd ki a nyulat a bokorból.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Munkavégzéshez nagyobb komfortot és biztonságot ígérnek az égiek. Legalább addig ne akadályozd az eseményeket, amíg nem egyértelmű a kibontakozás. Úgy tűnik, jól imádkoztál: végre új főnököt is kaphatsz.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Egy barátod hívja fel rá a figyelmedet, hogy az egyik ismerősötök milyen tüntetően segítőkész veled. A hétvégére még az is lehet, hogy félreérthetetlenül közeledni próbál hozzád. Jól gondold meg, mit válaszolsz!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Olyasmi miatt is aggodalmaskodsz, ami valójában a fejlődésedet szolgálja, és hosszú távon biztosan a javadat is. Hallgass a párod, barátod tanácsaira, és próbálj meg egy kicsit ellazulni. A pénzügyekben váratlan szerencse ér, ez egy konkrét összeget jelent, amit nem vártál vissza, vagy amit nyertél.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A szerelemben Mérleg-éned most domborodik ki csak igazán. Hol nagyon akarsz valakit, aztán megijedsz, és visszakozol. Jó lenne valahogy dűlőre jutni, mert teljesen összezavarod azt a szegény másikat!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Kemény harcok várhatók a kapcsolatodban, mert most a párod is vezető szerepet akar! Jobb, ha magadtól megadod neki: ezzel annyira lefegyverzed, hogy azonnal visszavonulót fúj.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A munkahelyeden a sok izgalmas feladat után egy kis szélcsend következik. Érdemes volna a következő nagy ötlet kidolgozására fordítani az időt. Arra is gondolj, hogy egy kicsit töltekezz, pihenj. Néha a semmittevés hozza meg a legjobb gondolatokat.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Élvezed azt a munkát, amibe többeknek már beletörött a bicskája. Bár lassan haladsz, mégis fele annyi energiával kétszer annyit teljesítesz, mint ők. Hiába, na, az alapos munka és szívós kitartás a Bak jellemzője!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Lehet, hogy ártatlan csipkelődésnek szánt szavaival vérig sérted a párodat. A munkában kedvezőbb a helyzet: a reméltnél is nagyobb sikert érsz el a fontos tárgyalásokon, de a vizsgákon is ügyesen kibeszéled magadat.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Minden pluszmunkára igent mondasz, a pluszbevétel reményében. Valóban több lesz a kiadásod, mint máskor, de azért nem kell túlhajtanod magad. Gondolj arra, hogy a családban most te vagy az, aki meg tudja teremteni a biztos hátteret a többieknek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: